ЛЕСНИ ЗА ПОДДЪРЖАНЕ АКСЕСОАРИ и СУПЕР ПРЕМИУМ ХРАНА ЗА ВСЯКА КОТКА

НЕПРОМОКАЕМИ•УСТОЙЧИВИ НА ДРАНЕ•ЛЕСНИ ЗА ЧИСТЕНЕ

Mama’s Pet разработва оригинални високоустойчиви мебели и аксесоари за котки с уникален дизайн.
Те са съобразени с нуждите на стопанина за лесно почистване и красив интериор, както и с изискванията на котката за комфорт и сигурност.
В къщите,  палатките и раниците има и закачена текстилна играчка с котешка трева за услеснение на процеса по привикване с новата вещ.
Устойчиви на дране и влага, нашите мебели и аксесоаир се почистват от косми и течности лесно с кърпа или се разглобяват за пране в пералня с бързо съхнене. 

Изработени в Европа от сертифициран промазан полиестер и други висококачествени материали, за да постигнем оптимална устойчивост и дълъг живот.
Продуктите ни са с 24 месеца гаранция, за да разчитате на тяхната устойчивост.

 При храните, наш партньор е OPTI MEAL – друг семеен европейски производител с традиции и принципи за високо качество, а не главозамайващи обеми. OPTI MEAL има внимателно разработено портфолио от храни с високо съдържание на протеин и ниско съдържание на мазнини и зърнени култури (както и grain free серия) Beauty е уникална супер премиум беззърнена серия храна с морски протеин за силен имунитет, добро физическо състояние и спокоен дух. При нужда от консултация, се свържете с нас в социалните мрежи – имам опит с OPTI MEAL и следим ефекта от тази храна върху всички наши клиенти.

 

ПОРЪЧАЙТЕ ПРОДУКТИ ОНЛАЙН