КОНТАКТИ С НАС

Mama’s Pet e семейно локално производство, с дълбоки корени в дизайн, печатни технологии и текстилна обработка.
Разработваме “рецепти” за мебели и аксесоари, които предлагат всичко, което досега трудно се намираше на пазара – дълготрайна устойчивост, лесно чистене, комфорт.
Не работим с памук, плюш, синтетична вата, шушляк – това не са подходящи и устойчиви материали за кучета и котки, макар и много масови.
С това доказаваме, че на първо място сме бизнес, създаден с любов и знания за животните.
Стопаните на домашни любимци обичат продуктите ни, защото са пъстри, приятни на допир, практични и много много лесни за чистене!
Някои дълго години са търсили устойчиви легла, дрехи, чанти и други аксесоари – споделят ни, че най-накрая са искрено щастливи.
Дори капризните котки успяват да се привържат към продуктите ни, защото сме ги проучвали и знаем с какви материали да отговорим на нуждите им.

На разположение сме за въпроси и предложения.
info@mamaspet.eu

    Попълнете контактната форма!

    Вие имате зоомагазин?

    Ако искате да предлагате продуктите ни и в своя зоомагазин, моля, да се свържете с дистрибутора ни с отлично портфолио и 30 години опит –  ДАФОРИ ЕООД.
    Ако някои от продуктите не са налични в дадения момент на склад при дистрибутора, можете да го заявите и да изчакате между 15 и 30 дни за доставка. Можете да използвате за заявката си линковете на продуктите от нашия онлайн магазин, като поясните кои размери и десени ви интересуват.

    Изпрати запитване