Най-накрая намерихте любимото място за котката си…

Котките са своенравни животни. Поради тази причина повечето от нас смятат, че не могат да бъдат научени на нищо, за разлика от кучетата. Напълно грешно твърдение. Можете да тренирате котката си да свиква с нови вещи по всяко време от живота ѝ – например, да влиза спокойно в раница/чанта/клетка, да спи в новото си легло/къща и т.н.

Ние ще ви помогнем с неустоими предложения за котки, които със сигурност ще привлекат вниманието им, и с няколко лесни трика.

Нека споменем основните навици и предпочитания на котките по отношение на съня:

  1. Котките спят от 15 до 18 часа в денонощието т.е. те със сигурност искат това цялото време да се случва на удобно и спокойно местенце, защо не и скрити – знаем, че те обичат да се крият.
  2. Леглата им трябва да предоставят топлина, комфорт и безопасност .
  3. Котките много обичат да им е топличко, особено зимата – да се сгушат под одеялото или да намерят закътано и топличко местенце. Често спят нависоко, затова е хубаво леглото им да може да се мести и поставя на по-високи места у дома.
  4. Обичат да сменят местата си за сън и често ползват нашите любими места за сядане и почивка у дома – харесват да им мирише на нас- т.е. можем да поставяме леглото им там, където обичаме да седим ние – препоръчва се да оставяме наша дреха на мястото, където целим да отиде котката, защото знаем колко обичат да се отъркват в облеклото ни.
  5. Обичат да им е чисто – къщичката или леглото им не бива да задържа косми или лоши миризми, защото котката веднага усеща и бяга от тези места!
  6. Играят наистина много – ако в хралупката им има играчка, няма начин те да не я търсят – особено младите животни могат да играят с часове, затова е хубаво да им подбираме наистина забавни играчки.
  7. Обичат лакомствата (кое ли животно не ги обича!) – хубаво е да ги примамваме и възнаграждаваме всеки път, когато ползват отреденото си място за спане с лакомство- не само кучетата се учат на тези трикове.
  8. Използвайте котешка трева, за да приучите котката си да използва дадени вещи – раница/чанта/клетка, ново легло и т.н. Ние го правим в новите ни мебели и аксесоари за котки

А сега нека ви предложим нашето решение за щастлив котешки сън много лесна за чистене, високоустойчива на влага и дране хралупа за котки в много свеж и готин дизайн, с мека възглавничка и прикачена играчка с котешка трева за привличане на котката в новото скривалище:

ВИСОКОУСТОЙЧИВА, СУПЕР ЛЕСНА ЗА ЧИСТЕНЕ ХРАЛУПА ЗА КОТКИ в 5 различни десена от MAMA’s PET

Размерите ѝ са 48х40х38см – достатъчно просторна е дори за по-едри котки и същевременно тайно скривалище, което ще им стане любимо почти веднага.

Изпитано – нашата котка на 4 години спи в нея от първия миг, в който я видя, като я ползва и за игра, благодарение на мишката, която виси от покрива на къщичката. Не се налага да я местя или примамвам с нещо, за да влезе вътре, докато до момента не беше проявявала интерес към никакви легла или къщи от подобен вид.

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ДЕСЕНИ НА КОТЕШКИТЕ НИ КЪЩИ

Котешката къщичка е лека и много удобна – може да я пренесете навсякъде, да я разглобите и изперете (рядко ще ви се налага) и да си я вземете дори с вас на вилата.
Знаете, че когато пренесете котката на ново място, в повечето случаи тя се държи буквално като полудяла, защото е несигурна и я е страх. Когато обаче с нея е и къщата ѝ, реакцията ще бъде далеч по-спокойна.

Изработена е от сертифициран водоустойчив и устойчив на дране полиестер. От вътрешната страна е с капитонирана вата.

Вътре е застлана с двулицева възглавничка, която също е непромокаема, не се набива с косми, може лесно да забършете с мокра кърпа или да изперете (до 40 градуса), съхне супер бързо.

Разполага и с играчка мишка (както вече ви споменах) с пълнеж от котешка трева, която привлича интереса на котките и ги прави още по-игриви, а след това доста изморени за дълъг сън. Така че тази мишка със сигурност ще се превърне в любимата играчка на котката ви и трудно ще  ѝомръзне.

Предлагаме хралупата в издръжлива текстилна опаковка, в която винаги може да я приберете, ако ви пречи или искате да я пренесете

Доставката е за 7 дни, с 24 месеца гаранция на продукта.

Вижте всички продукти и десени в нашия онлайн магазин тук: www.mamaspet.eu/shop

Write a comment